Бившият треньор на Берое и Левски Иван Вутов даде своето мнение за сблъсъка между Берое и Лудогорец, както и засегна темите около шансовете на трите гранда в българския футбол – Лудогорец, Левски и ЦСКА, за триумф във шампионата. Легендата Вутов даде интервюто пред “Тема Спорт“.

“Убеден съм, че Берое няма да загуби от Лудогорец в предстоящия сблъсък. Домакините са обиграни и демонстрират добро лице. Въпреки това ще е трудно за тима да измести някой измежду Лудогорец, Левски и ЦСКА от тройката в първенството“, коментира Вутов.

“Отборът от Разград даде много пари за нови футболисти, за разлика от другите тимове в страната. Това ги прави конкурент номер 1 за титлата. Вярно е, че отпаднаха от Шампионската лига, но шансовете за влизане в групите на Лига Европа остават. Ехидната усмивка на Марселиньо при загубата от Ференцварош обаче ме навежда на мисълта, че част от играчите на Лудогорец са се пренаситили от успехи през последните години“.

“При Левски има израстване във физическо отношение. Състезателите се движат много повече и търсят топката след първия пас. Правя уговорката, че Дунав не може да е мерило за класата на “сините“. Очаквам с още трансфери до края на август те да се подсилят допълнително“.

“От равенството между Етър и ЦСКА не съм изненадан. Познавам добре атмосферата при “виолетовите“, бях в щаба на Красимир Балъков, който остави добра основа във Велико Търново. Наследникът му Росен Кирилов също е добър треньор и го показа с работата си във Витоша“. Завърши своето изказване Вутов.