Бившият старши треньор на Лудогорец Георги Деремнджиев говори за Дарик радио, след като официално бе приета подадената вчера оставка.

"Имах разговор с ръководството. Уведомиха ме, че оставката ми е приета. За да избегнем всякакви спекулации ще кажа, че разговорът беше изключително коректен. Разделяме се като приятели. Прекарах 7 от най-успешните си години във футбола в Лудогорец. Щастлив съм, че бях част от този уникален проект и емоцията, която изживях. Работих честно и всеотдайно в клуба, защото вярвах, че в България може да има клуб над средно европейско ниво, което е факт“, сподели вече бившият наставник на шампионите

Лудогорец прие оставката на Дерменджиев

„Благодарен съм за доверието на братя Кирил и Георги Домусчиеви, както и за подкрепата на изпълнителният директор Ангел Петричев, президентът Александър Александров, спортният директор Методи Томанов, Георги Караманджуков и всички мои колеги. Благодаря на феновете, които вярваха в мен и безкористно подкрепяха отбора. Пожелавам им да имат още повече емоции в Лудогорец", каза Дерменджиев.

Той не пожела да се върне на причините за подадената оставка. "Причините се много. Няма смисъл да се връщаме. Аз гледам напред. Всичко, което е минало остава зад гърба ми. Искат да остане в паметта ми всичко хубаво, което съм изживял тук. Знаете за успехите. Щастлив съм, че работих с такива добри футболисти и толкова високо интелектуални ръководители. Това е един много високо професионален екип, който трудно се намира", допълни специалистът.

Дерменджиев: Това бе последният ми мач

Запитан дали вратата Лудогорец е затворане за него той сподели: "Аз работих много щастливо тези седем години в Лудогорец. Отборът винаги ще ми е на сърцето. Град, фенове. В нашата професия никога нищо не се знае".

Дерменджиев пожела на новия треньор на Лудогорец да постигне по-големи успехи от неговите.