Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев си пожела още луди вечери за отбора.

Петричев освен това успокои феновете на разградчани, че играчите не са пренаситени.

"Аз си мечтая за още луди вечери на Лудогорец. Който е следил Лудогорец, знае какво имам предвид. Искам да успокоя и нашите фенове, че футболистите на отбора не са пренаситени от успехи и имат още желания да постигат и титли, и купи. Здраво запретваме ръкави, да се подготвят добре и да продължим да печелим”, коментира Ангел Петричев на пресконференция.

"Ние още миналата година казахме, че предприемаме структурни промени в клуба, които на този етап сме преценили, че са наложителни. Даже спокойно мога да кажа, че Лудогорец вече минава на един друг етап в своето развитие. Решихме на база на опита и грешки, които допуснахме да коригираме някои от своите действия. Знаете, че от края на миналата година след като Георги Караманджуков оглави селекционния съвет привлякохме специалисти, които смятаме, че разбират философията на Лудогорец и ще ни помогнат да вървим в по-правилна посока. Стремежът ни винаги е бил да надграждаме. Опитваме се да правим нещата по правилата и да се постави една здрава основа. Дали ще се получи вече времето ще покаже. Много вярвам на колегите, които са се заели с тази задача", каза изпълнителният директор на шампионите.

"От последните два месеца активно провеждаме семинари с треньорите от школата, за да внедрим методиката на работата. Теоретичната част ще бъде последвана от практична. В школата има нови треньори и тези момчета трябва да бъдат адаптирани”, заяви още Петричев.

Спортно-техническият директор Георги Караманджуков пък сподели, че се надява момчета от школата скоро да заиграят в първия отбор и в клуба не бързат със селекцията, а искат да върнат идентичността на Лудогорец. "Селекция на всяка цена няма да се прави, а само, ако се намерят футболисти, които биха повишили нивото на Лудогорец", каза Караманджуков.

"За седем години това, което направи първият отбор, е да изпревари клуба. Не знам за друг клуб в нашите географски ширини, който да е постигнал това. Моето желание е от юни нашите момчета Светослав Ковачев и Доменик Янков да бъдат в първия тим", добави Георги Караманджуков, цитиран от БТА и отговори на нападките от страна на други ръководители на конкурентни клубове, които твърдят как роденият в Смолян началник се разхожда с торби с пари:

"Избягвам да коментирам негативните неща, които са по мой адрес. 15 години съм бил в Родопа (Смолян) и на никой не пречех. Сега обаче сме на върха и не съм удобен. Ако някой се успокоява и спи по-добре, след като експлоатира моето име, няма проблеми."

Капитанът на тима Светослав Дяков коментира: "Винаги има какво да искаш. Най-важното е да сме здрави. Във футбола наистина мечтая за още луди европейски вечери.”

Лудогорец обяви официално за трима нови

Тони Здравков: Мечтая футболистите да показват най-доброто, когато са на терена