„Целта пред отбора, пред треньорското ръководство е една и съща. На първо място да играе добър футбол, на второ място да спечелим шампионата и Купата на България. Нищо по-различно от 2018 година”, коментира старши треньорът на Лудогорец Антони Здравков на пресконференцията за стар на зимната подготовка на отбора.

„За хората, които привлякохме съм убеден, че ще помогнат за развитието на отбора, на футболистите като индивидуалности и треньорският щаб ще има едно по-богато мислене от хорапрофесионалисти и които добре познават българския футбол - и д-р Валентин Великов, и Здравко Здравков. Имаме нов анализатор от Бразилия и така нашите анализатори стават двама”, заяви още Здравков.

Треньорът добави, че е нормално Лудогорец да играе със силни отбори през зимната пауза.

„През годините Лудогорец се е доказал и е нормално да търсим възможно най-добрата подготовка. Когато се върнем от подготовка през февруари, всяка седмица ще има по един треньор от школата с нас. Така те ще натрупат ценен опит с първия отбор”, каза Тони Здравков.

„Аз не мечтая за нищо. Мечтая футболистите да са здрави и когато излязат на терена, да покажат това, което могат и което са показвали. Мечтая семействата на футболистите на бъдат спокойни, за да могат играчите да реализират потенциала си на терена”, сподели още наставникът на Лудогорец.

Петричев успокои феновете: Играчите не са пренаситени от успехи