Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че до края на първенството има още много мачове и е рано да се правят оценки за изхода на шампионата според равенството 0:0 с ЦСКА в днешния мач от 28-ия кръг на Първа лига.

"Няма да правя спортно-технически анализ. Аз предишния път ви казах, че днес ще бъде различен мач и смятам, че видяхте един различен Лудогорец, особено през второто полувреме. Показахме кой е по-класният отбор, защото четох разни дискусии и изказвания, че сме били в нокдаун. Аз мисля, че така на жаргон малко им скрихме топката през второто полувреме и се чудеха къде е", каза Петричев.

"Проблемът на Лудогорец винаги си е бил Лудогорец. Ако ние играем слабо, губим. Ако играем, както си знаем, нямаме абсолютно никакви проблеми да станем шампиони на България. Във футбола винаги може да загубиш. Може да загубиш и от последния в класирането точки. Видяхте, че загубихме точки от Верея. Не е в това въпросът, а че, когато Лудогорец покаже истинското си лице, тогава изобщо няма какво да говорим, че е по-класният отбор. Смятам, че това е абсолютно безспорно. Който има съмнения, нека си пусне второто полувреме да го изгледа", коментира още Ангел Петричев и добави:

"Доста дълга е темата за селекцията, не искам да я коментирам. Щом треньорът е казал, че има нужда от още футболисти, ще се постараем да ги осигурим."

Попитан за коментарите за съдийството в навечерието на мача, Ангел Петричев отговори: "Това според мен е тактика за оказване на натиск на съдията преди двубоя. За да бъде той под напрежение. Това не е нещо за първа година. Ние сме постоянно обект на атаки в последните години. Смятам, че виждате, че рядко си позволяваме да реагираме, пък да коментираме съдийството още по-малко, въпреки че не са малко случайте, когато сме били ние ощетени.В крайна сметка вкарваш си положенията и всичко приключва. Днес за съжаление не успяхме да си вкараме положенията, но има още прекалено много мачове до края на първенството, така че тепърва ще има много завързани мачове и загуба на точки от всички отбори. Прекалено рано е да се правят някакви тънки сметки. Днес за нас беше важно да победим, за да имаме по-комфортна преднина, но дори да бяхме победили, нямаше как да отваряме шампанското и да се коронясвамве за шампиони. Прекалено рано е,има толкова много мачове, през които разликата в точките може да стане доста голяма."

"В Лудогорец винаги е имало напрежение. Не знам защо си мислите, че при нас няма напрежение. Напротив, има. Виждате, че и публиката ни става все по-взискателна. Използвам случая да благодаря нва хората днес. Видяхте, че и те приема мача като битка. През по-голямата част от времето, няшата публика подкрепяше сериозно отбора. Достойно представяне и на феновете на Лудогорец, за което поздравления. От година на година те израстват, увеличават се, а след години, ако задържим нивото ние ще се радваме на изключително сериозна подкрепа от трибуните", заяви още Петричев след мача в Разград.