Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира успеха на шампионите над Левски с 2:0 в двубой от 25-ия кръг на Първа лига. След този успех тимът от Разград има аванс от 8 точки пред "сините" в шампионата на върха в подреждането. 

"Надявам се, да продължим така и занапред, и да станем шампиони. Имахме ситуации, получи се интересен двубой, поздравления за публиката на Левски, уникална атмосфера, гледаме си нашия отбор, имахме наши неща за решаване, когато играем добре печелим, когато не играем добре губим, стана хубав мач, страхотна атмосфера, затова сме шампиони, има мачове, които трябва да ги изиграеш по този начин, за да станеш шампион", коментира Петричев след двубоя.

"С тези момчета съм от 8 години, след мача във Варна, казах, че вярвам в тях. Левски имаха повече публика днес, отколкото в мача с ЦСКА-София, което показва, че феновете на Левски припознават Лудогорец като по-силен противник. Лудогорец е шампионски отбор, Стойчо Стоев не сме го взели за мача с Левски, знаем какви положителни качества има, убедително водеше пред останалите претенденти", добави той. 

"Не сме отказали нито Левски, нито ЦСКА-София от титлата, в плейофите ще се изиграят още много мачове, поемаме въздух, ще сме по-спокойни, феновете ни ще са по-спокойни, но тази победа не значи нищо, Лудогорец иска да се мери със силните в Европа, а това няма как да стане ако няма конкуренция в първенството, ние не се страхуваме от конкуренция", каза още Петричев.