Футболистът на Лудогорец Абел Анисе заяви, че тимът има над какво да работи до края на подготовката. “Орлите” завършиха при равенство 2:2 с украинския шампион Шахтьор Донецк в контролна среща, играла се в турския град Белек.

Лудогорец с престижно реми срещу украинския шампион

“Чувствах се много добре. Всеки знае колко добър отбор е Шахтьор. Още сме в началото на подготовката ни. Има много неща, които трябва да променим. Играхме срещу добър отбор, но за мен не беше нещо по-специално”, каза Анисе.

Анисе коментира и предстоящия сблъсък с италианския гранд Милан в 1/16 финалите от Лига Европа.

“Всички мислим за Милан и за мачовете от първенството. Трябва да играем за победа срещу тях, защото това е един много голям отбор в Европа. Дано ги изненадаме”, коментира футболистът на Лудогорец.

“Целта ни е да ги елиминираме. Всеки от нас знае на какво са способни. Отиваме за да ги отстраним. Това е футбол и всичко може да се случи. Не сме уплашени от никого. Трябва да се наслаждаваме на футбола и който е по-добър да победи”, допълни той.

Херо доволен от поведението на Лудогорец, но не и от ремито

“Не мисля за напускане. Имам контракт с Лудогорец и мисля единствено за оставането си. Давам винаги най-доброто, което притежавам. Искам да остана до края на контракта си.След това ще видим”, категоричен бе Анисе.

“Всеки знае Димитър Димитров на какво е способен. Всеки знае за тактиките му. Подготвя ни добре, за да печелим мачовете. Той прави така, че всеки от нас да играе на върха на възможностите си”, каза още мадагаскарецът.

“Задачата ни в първенството е титлата. Сега ще бъде по-трудно, защото ЦСКА е много силен отбор тази година. Трябва да станем шампиони отново и всеки един от нас знае какво да направи, за да го постигнем”, завърши Анисе.