Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори коментира трудния успех на тима над ЦСКА с 1:0 в мач от 5-ия кръг на Първа лига.

"Поздравления към играчите, спечелиха важен мач, бяха конкурентни, българският футбол има нужда от такива мачове, с висок интензитет, поздравявам и съперника. Не ни вкараха гол, играхме по средата и по фланговете, където е тяхната сила, в последните два мача Лудогорец показа, че играе добре. Футболистите играха концентрирано и мотивирано, както днес, така и в Босна", коментира наставникът на Лудогорец.

"Имам група от играчи, на които вярвам, що се отнася до Недялков, той направи добра подготовка с нас, играч, който много ценя, един голям професионалист, доста добре се справи, той увеличава нашите опции в отбрана, както и Терзиев. Играчите трябва да са на ниво, когато трябва да играят", добави той.

"Предишният мач не го спечелихме заради грешка в последната минута, но най-важното от онзи мач беше, че трябва да уважаваме играчите, Лудогорец трябва да е готов за трудни моменти, в атмосферата ни липсва доверие към играчите, хората извън терена, ние трябва да сме убедителни в нашата работа, това видях след първия двубой със Зрински тук", каза още Аутуори.

"Шампионатът е много дълъг, не се печели и не се губи в първите мачове, надявам се да направим един добър мач в четвъртък и да успеем да влеззем в групите на Лига Европа", завърши изказването си наставникът на Лудогорец.