Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори сподели, че отборът на Байер Леверкузен е показал много добро ниво в целия мач.

Българският шампион допусна поражение с 2:3, след като поведе с два гола през първото полувреме на мача от Група А на Лига Европа.

„Започнахме добре, но противникът беше по-добър нямаме съмнение в това. Играеше се на много високо ниво и интензитет, затова се получи тази загуба. Днес противникът показа мнолго добро ниво и това е добър урок за нас, защото трябва да знаем, че един мач не продължава 25-30 минути”, сподели специалистът пред БНТ.

„Смятам, че техният отбор започна мачът по много добър начин, играха добре като отбор. Още от самото начало Байер се конкурираше много добре и задържа така до края. Те ни поставиха под преса, ние допуснахме грешки в пасовете.”

„Както вчера казахме, всички немски отбори са много конкурентни и трябва знаем нивото, което се играе в България и нивото в първенството на Германия. Искам да поздравя нашия отбор, всичките ни футболисти, както и противника.”

„Байер е един много по-различен отбор от Цюрих и Ларнака, но ние ще продължим да се борим за успехи в следващите мачове”, завърши Пауло Аутуори след загубата.