ЦСКА публикува важна информация за всички желаещи да посетят четвъртфиналния мач с Лудогорец за Купата на България. Двубоят е в четвъртък на стадион "Българска армия" от 17:30 часа. Срещата ще се излъчва на живо по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и на честотите на Дарик радио. Също така можете да го проследите минута по минута на GONG.BG.

Десподов и Каранга: Нямаме търпение за мача с Лудогорец

Марков представи нов спонсор и отсече: ЦСКА е фаворит срещу Лудогорец

"Армейци,

утре (14 декември) от 17:30 часа ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска армия" в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България. Двубоят ще бъде последен за клуба ни през 2017 година и очаквано предизвиква огромен интерес сред многобройните червени привърженици.

За да се избегне струпването на фенове пред входовете на стадиона, молим всички вас да дойдете на "Армията" по-рано. В 16:00 часа стадионът ще бъде отворен и ще можете да заемете своите места.

Създадена е специална организация за мача и ви приканваме да влезете на стадиона от входа, посочен на вашия билет.

Билетите за двубоя са в продажба и могат да бъдат закупени от фен магазина на стадиона и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на "Арена Армеец".

Утре касата до фен магазина ще отвори в 11:00 часа, а всички останали - в 14:30 часа."