Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата на своя отбор над Университатя с 1:0, а също и трансфера на Паломино в Аталанта за над 4 милиона евро.

"Използвахме два състава. Исках да видя всички. Остават ни два мача, там ще играят по 90 минути. В един подготвителен период се гледат различни неща. Контролата е добра. Знам какво съм искал в контролата. Добра контрола за нас."

"Изключително сериозно ни чакат от Жалгирис. Това е сериозен съперник, не е много висока класа, но е отбор, който има добър стил."

"Когато се играят такива мачове, това са високо интелектуални двубои. Техният треньор е видял нашата игра. Естествено ние също ще се подготвим. Мачовете няма да бъдат леки."

"Паломино цяла година игра изключително силно и го поиска четвъртият в Италия. Това е престижно за Лудогорец. За момента имаме четирима човека в защита, за началото ще се справим."

"Кайсара излезе от Шампионска лига, Паломино също. Когато има нещо при трансферите, то се осъществява", завъриш Дерменджиев.