Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира представянето на тима в първенството, като коментира пред медиите, че в отбора има спад спрямо минали години, независимо, че тимът е доста близо до поредната си осма титла.

"Не мога да кажа, че съм доволен от играта, от развитието, видно е, че в отбора има сериозен спад. За мача с Левски, който предстои, очаквам играчите да се раздадам на максимум, по-възрастните, за да покажат, че класата е вечна, а младите да покажат защо са при нас", коментира Домучсиев.

"И аз не знам на какво се дължи този спад, все още нямам обяснение за себе си. Видно е, че отборът редува силни и слаби мачове, видно е, че отборът е застарял и неслучайно статистиката показва, че сме в топ 10 на отборите с най-висока средна възраст в Европа. Затова очаквам младите в отбора, като Серкан Юсеин например, да застъпят. Ясно е, че отборът има нужда от освежаване, но ще търсим на първо място класата. Ето, първото ни ново попълнение - Чибота, е само на 21-22 години, много силен футболист", коментира Кирил Домусчиев на мача между ветераните на Витоша Бистрица и Лудогорец.

"Стоев пое риска да се захване с отбора в тази мини криза, в която беше изпаднал. Не е работил по селекцията, не е правил подготовката и няма за какво да го съдим. Лятото ще работи и по селекция, и по подготовка", добави босът на разградчани.

"Крачка направихме, но малка, ако ги бяхме победили, щеше да е по-голяма. По-скоро ние сме много напред и колкото и да върнем назад, Левски и ЦСКА пак не могат да ни стигнат. Вижда се, че нашето първенство е по-интересно от чуждите, тук колегите от Нова телевизия ще го потвърят като статистика. Добри, лоши, нашите отбори са си наши. В топ 3 нещата са непредсказуеми. За момента ЦСКА е по-близо до второто място от Левски, но всичко е възможно", добави той.

"Балъков е сериозен човек, работил е в Германия и България. Със скромен бюджет в Етър постигна резултати. Дано да има успехи с националния отбор", коментира назначаването на Красимир Балъков за национален селекционер собственикът на Лудогорец.