Феновете на Лудогорец отговориха на нападките, които се сипят за състоянието на сектора за гости на стадиона в Разград. Най-дейни в оплакванията бяха от ЦСКА, които даже пуснаха декларация до БФС, подписана от тях и още четири клуба. Впоследствие се оказа, че два от клубовете - Ботев и Локомотив Пловдив - нямат нищо общо. 

Въпреки това, феновете на "канарчетата" публикуваха декларация с оплакване от условията във въпросния сектор. И малко по-късно от Сдружение "Обединени фенклубове на Лудогорец" отговориха също с декларация.

Ето и какво пише в нея без редакторска намеса:

"От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията на гостуващия сектор на "Лудогорец Арена". Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави. В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости."

"Впрочем, доколкото знаем секторът, който вие наричате "Аквариум" като идея е заимстван от игрището в Коматево. А обитаващите ст. "Българска Армия" искаме да попитаме дали е нормално да се рони асфалта по целият стадион и да те целят с камъчки все едно сме в Средновековието?"

"Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх."

"Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евро турнирите", написаха от фенклуба на Лудогорец в отговор на нападките.