Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо заяви, че няма да има никакво подценяване на литовския Судува в предстощия реванш от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. “Орлите” имат аванс от два гола след първия мач в Разград. Двубоят в четвъртък е с начален час 20:30 часа и може да бъде проследен на живо по DIEMA SPORT, GONG PLAY и минута по минута в GONG.BG.

Дяков: Трябва да сме концентрирани, няма леки мачове

“Опитах се през изминалото време между двата мача да настроя отбора, защото във футбола има много неприятни изненади. Не смятам, че отборът на Судува е слаб. Той го показа с играта си до този момент. Преодоля цели три съперника, за да стигне до тази фаза. Опитах се да създам настроение в отбора, че мачът изобщо не е решен. Резултатът 2:0 е изключително коварен. Така че трябва да подходим максимално концентрирано, все едно мача тепърва започва при 0:0”, каза Херо на официалната пресконференция преди сблъсъка в четвъртък.

Херо преди реванша: Ще играем нападателен футбол

“Опитвам се да внасям промени, нови нюанси в организацията на играта - модулни атаки и изнасяния на топката. На тренировката се получава, но на терена се появява напрежението и всичко научено се забравя. Затова трябва време и повтаряемост на тези неща. Има много празноти що се отнася до позиционирането на стандартните изпълнения. Да, имаме си проблеми и с ръста. Има няколко подобрения, но сме далеч от истината”, допълни той.

Георги Терзиев: Очаквам тежък мач

“Левски и ЦСКА вдигнаха нивото си,  което може и да е проблем за нас. Скамейката ни още няма нужната дълбочина, която на мен ми се иска. Знаете, че се продадоха няколко футболисти. Сега има и наказания на някои от играчите. Знам, че ръководството работи за нови трансфери. Времето е много малко до затварянето до трансферния прозорец. Аз вече споменах, че не искам да допускам никакви грешки в този аспект и ако трябва ще играем в този състав до зимата”, призна наставникът на “орлите”.