След проведената тренировка в четвъртък сутринта треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия за предстоящия първи мач от плейофите в първенството, което изправя тима на Стоев срещу Берое.

"Всички са здрави. Някъде има лека умора. Някои изиграха по два мача. Пътуваха. Но всичко е в рамките на нормалното. Най-важното е, че момчетата са здрави", заяви той преди предстоящата среща.

"Общо взето гледах българския национален отбор. Срещу Косово Недялков се справи на едно добро ниво. Гледах и двубоя на румънците срещу Швеция. Драгош и Кешеру се представиха отлично. Кешеру даде острота на атаката. Не случайно вкара и гол. Всички знаем кой е Клаудиу Кешеру. Той е голмайстор. Хубавото е, че вкарва и на национално ниво. Надявам се и в нашето първенство да продължава да разгръща головия си потенциал", добави той по повод представянето на националните състезатели на тима в мачовете на България и Румъния.

"Мисля, че е готов. Две седмици тренирахме без някои футболисти, но всички се стараха много. В днешната тренировка участие взеха и националите. Изводът, който си правя след това, което видях, е, че отборът е на добро ниво. Естествено. Нормално е да съм наясно. Всички отбори от българското първенство се познаваме доста добре. Трудно бихме се изненадали. За мен е по-важно какво ще покаже нашият отбор с потенциала, който има. Естествено, имам яснота около мачовете с ЦСКА. Но пак казвам, че основните ни насоки са предимно към мача с Берое", отговори той на въпрос дали отборът е готов за двубоя със старозагорци, както и за предстоящите мачове с ЦСКА.

"Имам сведения, че се възстановяват по-бързо от очакваното. Да не се ангажирам със срокове, но се надявам до десет дни, или две седмици, Илиев и Шверчок да са в едно много добро състояние", добави Стоев.