Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру беше избран за Играч на мача срещу Левски. Той реализира първото попадение в мача, с което сложи край на головата суша и на себе си, и на отбора. А попадението беше по-специално за него, защото беше под номер 100 за разградчани във всички турнири.

"Труден мач, както винаги срещу Левски. Беше трудно като последния мач на "Герена". Добре, че след 2-3 положения вкарахме гол още преди почивката. Второто полувреме имахме много положения пак, но вкарахме и втори гол, с който приключихме мача", заяви Кешеру пред DIEMA SPORT и продължи с анализа си на двубоя.

"Можехме да свършим мача и по-лесно, но те вкараха малко напрежение на края. На този период от сезона е много добре за самочувствието ни, че спечелихме тук. Така се вижда, че ние сме Лудогорец, печелим и с напрежение или без, бием", сподели още румънецът и коментира какво е чувството да наниже 100 попадения със зеления екип.

"От три мача чакам този гол номер 100. Чувствах преди мача, че тази седмица ще дойде моментът, защото на тренировки вкарвах от всяка позиция. Благодаря на Марселиньо за асистенцията, благодаря на всички за тези 100 гола, които вкарах. Много е хубаво да играем заедно, след три години и половина още има ентусиазъм и емоция да тренираме заедно всяка сутрин и да продължаваме напред."

"Вярно е, че повече време без гол бях, малко тежко беше. Три мача нямахме попадение, а това не се случва винаги на нашия отбор. Този гол беше много важен за самочувствието ни, за краката ни. Всичко тежко излезе през тях с този гол. Много важно беше да се разпишем преди почивката", заяви Кешеру и коментира битката за титлата с ЦСКА.

"Ние сме тук и отиваме докрай. Имаме самочувствие, играем добре, знаем как трябва да играем в тази битка за титлата на финалната права. Те са назад, нямат напрежение. Напрежението е за нас, но ние знаем как се играе в такъв случай. И миналата година беше така, но спечелихме титлата три кръга преди края. И този сезон ще е така", завърши румънецът.