Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру намекна, че има огромно желание отново да облече екипа на Стяуа Букурещ. Голаджията заяви, че никъде другаде не се чувствал толкова щастлив, колкото в периода, в който носеше екипа на румънския гранд.

30-годишният нападател игра за Стяуа от януари 2014 година до февруари 2015-а, когато бе продаден в Ал Гарафа срещу 2,4 милиона евро. Той има 34 мача и 20 попадения за „стелистите“, които имат специално място в сърцето му.

Стяуа сменя името си на ФК Спортс Бекали

„Бих се върнал в Стяуа, но всичко зависи от обстоятелствата. Ако за в бъдеще ми се открие такава възможност, смятам да се възползвам“, коментира Кешеру.

„Стяуа ми липсва, все още гледам клипове от времето, когато играех там. Говоря си с Лучан Сънмартян за този период и двамата сме много носталгични. В Стяуа изживях необикновени мигове, които не могат да се сравнят с нищо друго.“

„В момента ще е много трудно да се върна, тъй като собственикът на Лудогорец иска много пари за мен“, допълни Кешеру на страницата си във „Фейсбук“, цитиран от digisport.ro.