Клаудиу Кешеру изрази задоволство след спечелните три точки срещу Ботев Пловдив и запазеното първо място в първенството. Румънецът вкара първия гол за успеха с 2:0 в Коматево и бе избран за Играч на мача.

Кешеру сподели още, че вярва, че тимът му ще успее да надделее над Черно море в последния кръг и ще спечели осма поредна титла в България.

„Сега беше моментът да се види, че Лудогорец е голям отбор. Когато е трудно се виждат хората, които имат характер. Днес спечелихме с характер и желание. Сега трябва да си свършим работата в последния мач. Винаги казвам, че един нападател е зависим от останалите”, коментира Кешеру.

Румънецът не бе отбелязвал в пет поредни срещи, но прекъсна тази серия именно в днешния мач.

„Ако нападател вкарва гол, то трявба да балгодари на другите хора. Когато не играем добре е трудно да вкарваш гол. Ако не вкарваш трябва да правиш други неша, които не се виждат от останалите на терена. В нашия отбор всички можем да вкарваме. Всички играчи могат да имат по пет гола”, каза още той.

„Лудогорец има характер. Продължава битката за титлата, няма как свърш по друг начин първенството. Играем у дома. Този мач днес беше най-трудният. Спечелихме го и сега играем вкъщи. Черно море играе много различно вкъщи и навън. Черно море е един добър отбор, който може да направи проблем на всички. Тук обаче става въпрос не за футбол, а за характер. Трябва да вкараме един гол и да и да заключим врататите си и да спечелим титлата”, завърши Клаудиу Кешеру.