Лудогорец – Ботошани 1:1 /първо полувреме/, контрола, стадион "Корнелия Даймънд" в турския курорт Белек.

Футболистите на Ботошани откраднаха топката в тяхната половина в 6-та минута. Лоренциу Буш се забави при изграждането на контраатаката, което позвои на играчите на Лудогорец да се прегрупират. Муса Диаките отправи далечен удар, но топката премина встрани от левия стълб на вратата на Хорхе Броун.

Джоди Лукоки направи страхотно отиграване в 10-та минута. Лукоки навлезе в наказателното поле на Ботошани, след което подаде към Доминик Янков, а той от много добра позиция шутира, но над напречната греда в аут.

Лудогорец поведе в резултата в 12-та минута, когато Натанаел с много премерен диагонален удар вкара топката в долния ляв ъгъл на вратата на Фрайзъл.

Ервин Онженда отправи опасен удар от фаул в 24-та минута, Хорхе Броун внимаваше и успя да избие в корнер.

След центриране в наказателното поле на Лудогорец в 25-та минута, Андрей Бурчъ стреля с глава, топката срещна напречната греда на вратата на Броун.

Ботошани изравни резултата в 36-та минута. Оженда подаде към Корбан, който центрира в наказателното поле на Лудогорец, където Бурчъ бе изпуснат и вкара топката във вратата на Броун.

Густаво Кампаняро допусна груба грешка в 41-та минута и подари топката на Роман, а той стреля, но над напречната греда на вратата на Броун.

Джоди Лукоки бе настоятелен и открадна топката в 43-та минута, след което подаде към Вандерсон, който стреля, но встрани от вратата на Фрайзъл.

В 45-та минута Лукоки се подхлъзна в последния момент, след опита му да центрира топката кацна на напречната греда и излезе в аут.