Смятаната за сигурна до вчера сделка между Лудогорец и Коринтианс за подписа на крайния бранител Сисиньо явно няма да се осъществи. Това разкри лично президентът на един от най-големите бразилски клубове Роберто де Андраде. 

Съдбата на бразилец от Лудогорец се решава в петък

Фланговият играч трябваше да има разговор с шефовете на разградчани за удължаването на договора си до 30 юни 2019 г. веднага след финала за Купата на България с Ботев. След това трябваше да бъде пуснат под наем в Коринтианс до края на тази година. 

Коринтианс очаква да представи Сисиньо скоро

Първоначално тези условия са били договорени между двата клуба, твърди Андраде, но след поражението от Ботев на финала в сряда всичко е претърпяло коренен обрат и сега сделка няма да има. А и самият Сисиньо е отказал да поднови договора си с Лудогорец вследствие, твърди бразилската версия на "Fox Sports". 

Петричев: Има реални оферти за звездите ни

"Не само, че не сме близо до подписа на Сисиньо, но вероятно няма да има сделка. Или ако има, ще е много трудно. Неговият отбор вече не иска да ни го даде, не сме толкова оптимистично настроени за сделка, както бяхме в сряда", заяви Роберто де Андраде пред изданието. 

Развръзката идва, агентът на Сисиньо в България за сделка

Точно затова от Коринтианс спешно са се активизирали в търсене на нов флангови футболист, но едва ли ще има бърза развръзка. Иначе Сисиньо е обвързан с Лудогорец до 30 юни 2018 г. 

Лудогорец обявява изходящ трансфер след финала за Купата