Бразилският полузащитник Густаво Кампаняро си взе емоционално довиждане с досегашния си клуб Лудогорец. Той публикува съобщение в профила си в Инстаграм, в което благодари на всички свързани с разградчани за емоциите и изживяванията през трите години на "Лудогорец Арена". 

Халфът е свободен да си намери нов отбор, като на неговата позиция през пролетта при шампионите се очаква да играе по-често последното им ново попълнение Серкан Юсеин. Ето и какво написа Кампаняро в социалната мрежа на изпроводяк:

"Бяха три сезона на много работа, постижения и много радост. В България се сдобих с много нови приятели. Научих се да уважавам нова култура. Днес аз съм освободен от Лудогорец, убеден, че съм направил всичко по силите си и съм дал всичко от себе си за доброто на този клуб." 

"Почитах тази фланелка от началото до края. Преминавам към нови предизвикателства в моята кариера сега още по-мотивиран. Благодаря, Лудогорец! Аз ще съм твой фен, където и да отида", написа Кампаняро на раздяла с родните шампиони. 

Густаво Кампаняро

източник: instagram.com