След като не успя да се пребори за подписа на плеймейкъра Селим Амала, който се подвизава в белгийския Мускрон, тъй като той избра да заиграе в местния гранд Стандард Лиеж, родният първенец Лудогорец се насочи към друга звезда от този отбор и шампионат. 

Според изданието Voetbal Niews, разградчани ще хвърлят всички сили да подпишат с косовския национал Мьогрим Войвода, който също носи екипа на Мускрон. "Орлите" имат тежка конкуренция от три тима, като единият от тях отново е Стандард Лиеж. Именно в тима от Лиеж мина част от юношеската кариера на косоваря. 

Иначе Войвода игра за тима на родината си в София през март, като задачата му беше да опази капитана на България Ивелин Попов. И той се справи повече от успешно, като още тогава изявите му са били наблюдавани от хора на Лудогорец. 

Бранителят е на 24 години, като има 11 мача за националния отбор на Косово, а има и 7 мача за младежката формация на Албания. В Белгия има близо 70 мача, като е играл още и за германския нискоразряден Карл Цайс Йена.