Тежките атмосферни условия в Разград принудиха ръководството на клуба да затвори два от секторите на "Лудогорец Арена" за предстоящото домакинство на Витоша Бистрица. Причината е, че е натрупал твърде много сняг.

Централната трибуна на съоръжението, както и Сектор "А1" ще останат затворени. Притежателите на абонаментни карти за тях ще бъдат пренасочвани от стюардите на стадиона към сектор "В" и трибуна "Моци", където ще им бъдат осигурени места.

За да привлекат повече фенове срещу непретенциозния съперник и в очакваното ледено време, от Лудогорец напомниха, че всеки дошъл на срещата с Витоша ще получи подарък – луксозен еднолистов календар на тима за 2019 г. 

Също така след двубоя привържениците ще имат страхотната възможност да се срещнат с любимците си и да съберат автографи в залата за пресконференции за мачовете в Лига Европа, която се намира зад Централна трибуна на "Лудогорец Арена".

Билетите за мача с Витоша се продават на клубната база, а в неделя от 12:00 часа ще работи касата на улица "Васил Левски".