Едно от последните нови попълнения на Лудогорец Станислав Манолев изрази увереност, че отборът ще стане шампион, въпреки че допусна поредна грешна стъпка в преследването на титлата. Разградчани стигнаха само до 1:1 срещу Левски и може авансът им на върха да бъде стопен само до една точка. 

Според бившия играч на ЦСКА и Литекс, "орлите" са загубили две точки в домакинството на "сините", но за него това не е проблем, защото е на мнение, че ще бъдат спечелени последните два двубоя и титлата ще остане в Разград. 

"Разбира се, че загубихме две точки. Разви се перфектно за нас мача, но не успяхме да го затворим. Нямаше фаул за Левски, Горалски влезе рамо в рамо срещу Костов мисля, но това е футболът. Трябваше да завършим мача с 11 души, а то какво стана."

"Има леко напрежение, но не е до него. Просто закъснели действия на мои съотборници в центъра на терена, които са безсмислени и се правят фаулове, които са си за картони. Ще се вдигнем, предстоят ни мачове с Ботев и Черно море, ще ги победим и ставаме шампиони", заяви Манолев след двубоя.