Десният краен защитник на Лудогорец Станислав Манолев беше категоричен, че тимът трябва да се хвърли с всички сили срещу Черно море в последния 36-и кръг на Първа лига. Опитният бранител заяви, че тъй като „орлите” водят по точки в класирането, развръзката е изцяло в техните ръце.

33-годишният играч определено изпраща любопитна кампания 2018/2019. Той я стартира с екипа на основния преследвач ЦСКА, който в момента е на точка зад Лудогорец. При пристигането на Любослав Пенев за наставник на „червените” преди началото на втория полусезон Манолев се оказа излишен, а Пенев обяви разтрогването на договора му като свое решение.

Благоевградчанинът не губи много време и скоро след това парафира с Лудогорец, с който се надява да вдигне дебютна шампионска титла на България (която би била 8-а поред за клуба).

„Малко ми липсва игровият ритъм, което лично на мен ми влияе в определени моменти. Радвам се, че отборът взе победата срещу Ботев Пловдив. През първите 45 минути не им дадохме шанс – 2:0 на почивката”, коментира Манолев по повод резултата от предпоследния 35-и кръг.

„Не бих казал, че ни е по-спокойно. Трябва да излезем още по-концентрирани срещу Черно море, за да затвърдим хубавата игра.”

„От нас зависи всичко. Ние водим в точките. Шампионатът зависи от нас дали ще го спечелим.”

„В последния мач играем на нашия стадион, пред наша публика. Надявам се да се напълни. От първата минута трябва да излезем и да пресираме Черно море, за да спечелим убедително. В България всички се познаваме много добре, не мисля, че могат да ни изненадат с нещо”, завърши Манолев.