"Резултатът не е такъв, какъвто обичаме. Ние обичаме винаги да побеждаваме. Подготовката обаче не е само за резултатите. Трябва да мислим за февруари, когато започва първенство. Имахме само 5 дни за работа, нормално, не сме във форма. Но, когато започне първенството, 100% ще сме готови", коментира футболистът на Лудогорец Марселиньо след загубата от Ботошани с 1:3 в първата контрола на състава по време на лагера в Турция.

За ситуацията с червен картон на съперник, Марселиньо заяви пред DIEMA SPORT: "Когато няма форма, има повече контакт и удари. Малко ме удариха и се ядосах, но това е нормално, това е футболът."

"За 5 дни вече сме добре. Работим много сериозно. Днес имаше малко умора, но не гледам за този мач, а за февруари. Гарантирам, че ще сме в добра форма. Работим много сериозно, за да играем по-добре и да спечелим и Купата, и шапионата. Лудогорец търси най-добрите футбости. Няма значение от коя държава се. Само добри футболисти идват, така работи Лудогорец. Важно е накрая Лудогорец да е по-добър на терена", каза още Марселиньо, а попитан за един от новите - Рибейро, той отговори:

"Познаваме се. Днес игра 45 минути, но се вижда какво има. На 20 години е и чакам сериозни неща за това момче."