Новото попълнение на Нюрнберг Върджил Мисиджан се завърна в Разград, дни след като реализира трансфер в елитния германски Нюрнберг. Холандското крило ще се присъедини към новия си тим по време на паузата за национални отбори и от средата на месец септември ще започне с игрите за германския тим. Вура застана пред камерата на DIEMA SPORT, в може би последното си интервю в Разград.

„Офертата от Нюрнберг пристигна седмица преди мача-реванш с Торпедо и последваха преговори. Трудно ми бе да се фокусираме върху мача с Кутаиси, но постигнахме споразумение преди мача от Лига Европа и всичко се нареди добре”, бяха първите думи на Мисиджан пред DIEMA SPORT.

“Нямаше как да бъде по добре от това да вкарам в последния си мач с фланелката на Лудогорец. Трябваше да се подготвя по най-добрия начин, макар да знаех, че е последният ми мач за отбора”.

„Първият спомен, който е най-знаков с Лудогорец е, когато Козмин Моци спаси дузпата срещу Стяуа, за да влезем в Шампионска Лига за пръв път. Това е най-запечатаният спомен у мен от Разград”, продължи Мисиджан.

„Ако феновете мислят, че съм бил най-добрият тук, то ще бъда много щастлив от това. Запазвам добри чувства към тях, но сега гледам напред и ми предстои нова глава в кариерата. Трябва да се постарая в Германия. Искам да покажа моите качества в Бундеслигата, така както го направих тук. Надявам се феновете на Нюрнберг да ме обикнат така, както и тези в Разград”, завърши Върджил Мисиджан.