Защитникът на Лудогорец Козмин Моци не скри задоволството си от победата с 2:0 срещу Судува в първия плейофен мач за влизане в групите на Лига Европа. Руменецът отново се превърна в герой за „орлите”, след като откри резултата в 61-ата минута на срещата. Върджил Мисиджан удвои за разградския тим в 76-ата.

Херо стартира ударно с Лудогорец, срина бетона на Судува

Моци успя да си изкара и жълт картон в 40-ата минута на двубоя, който ще му попречи да вземе участие в реванша след седмица.

„За мен не е важно, че съм вкарал. Важно е, че отборът спечели. Можеше да реализираме повече голове и според мен имахме шансове. Вярно е, че се защитаваха с 10 човека и на нас ни беше малко трудно да вкараме първото попадение. Доволен съм от победата, но имаме още работа, която трябва да свършим. Трябва да мислим за реванша. Играехме добре през целия мач, но имаше малко повече емоции”, каза Моци.

Димитров: Доволен съм от успеха, имаше и грешки

„Съдията ми даде жълт картон, но и той не знаеше защо. Съжалявам, че няма да играя в реваншна. По-трудно е да гледаш мача от страни. Има добри футболисти, които ще ме заместят”, допълни той.

„Новият треньор говори с всички футболисти. Иска да промени някои неща, но все още е твърде рано. Той е много добър треньор и очаквам да влезем в Лига Европа и да станем отново шампиони в българското първенство”, призна защитникът.