Защитникът на Лудогорец Антон Недялков стана последният играч на шампионите, който грабна приза за Играч на мача през календарната 2018 година. Българският национал изнесе силен мач при 2:0 над Дунав в 20-ия кръг и заяви, че се чувства отлично в разградския клуб.

„Може би колективът допринесе за победата, виждате какъв е теренът – трудно се играеше с топката. Дунав бяха много агресивни, опитаха се да ни затруднят. Ние направихме нужното, за да победим”, каза Недялков пред DIEMA SPORT.

„Мога да кажа, че се чувствам много добре в Лудогорец. Приеха ме много добре. Мисля, че сега съм по-спокоен. Мога да показвам това, което умея. Не мога да коментирам предишния си престой в ЦСКА – това е голям клуб, с голяма публика. Не е редно да говоря.”

В тази връзка той коментира и доста враждебното посрещане, което „червената” публика му устрои на „Армията” при 1:1 в дербито от 18-ия кръг.

„Това е решение на феновете на ЦСКА. За мен те остават най-голямата публика. Винаги ще ги подкрепям и харесвам, въпреки че казват някои лоши неща за мен. Това е тяхно решение. Не мога да съдя никого за решенията му.”

„Най-вече си пожелавам да съм здрав. Когато си здрав, можеш да направиш всичко, което поискаш. Пожелавам си да станем шампиони, да играя добър футбол и дано успея да направя трансфер в чужбина”, завърши 25-годишният Недялков.