Новото попълнение на Лудогорец  Антон Недялков, чиито трансфер за броени часове успя да разгорещи доста страсти изпрати извинителен смс до Христо Стоичков тази вечер.

В него бранителят поднася своите най-искрени извинения за това, че е вкарал косвено Камата и неговото име в някаква схема около неговото преминаване от ФК Далас в българския шампион и че Стоичков изобщо е бил изкаран виновен за нещо в случая.

"Бат Ицо здравей, искам да изкажа най-искрени извинения относно това в което те вкарват и за което те изкарват виновен" - гласи съобщението.

В същото време Христо Стоичков не прие изявлението на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев. Според информация на Гонг той не е получил отговор на зададените от него въпроси и най-вече на обвинението, че е получил 400 000 долара покрай трансфера на Недялков. 

Часове след официалното обявяване на трансфера лидера на червената агитка Росен Петров публикува в своя профил във Фейсбук мнение, че Стоичков има пръст в преминаването на играча в Лудогорец. По-късно по БНТ Стоичков призова лично собственика на ЦСКА Гриша Ганчев да вземе становище по тази тема. Час по-късно Ганчев разпространи свое изявление в клубния сайт на червените.