Шампионът с Пари Сен Жермен Ервен Онженда беше отхвърлен от ръководството на Левски преди 12 месеца заради хронична контузия, но сега името му отново се свързва с България. Според румънските медии, той е хванал окото на шампиона Лудогорец. 

Това се е случило във вчерашната контрола на разградчани с Ботошани, където в момента играе френското крило. Според изданието Sport.ro, хора на "орлите" са попитали каква е възможността той да бъде ангажиран към момента. 

Но по-сериозна изглежда възможността Онженда да подсили един от балканските колоси - Галатасарай. Емисарите на истанбулския гранд са били на трибуните в Анталия за контролата между Ботошани и Лудогорец и са влезли в директен контакт с румънците. А самият французин коментира темата с евентуалното му преминаване там:

"Агентите ми казаха, че много хора са ме гледали в този мач и сред тях са били хората от Галатасарай, които са ме харесали. Не знам какво ще стане. Аз имам договор с Ботошани до 2020 г., не е проблем да доиграя сезона и после да видим какво ще се случи", заяви Онженда.