Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов продължава да лекува контузията си. Стражът ще претърпи операция в Барселона в средата на януари, а при положителни новини ще може да се говори за завръщането му едва след 4-5 месеца.

„За съжаление, Владо Стоянов продължава да се възстановява, процесът на лечение при него е доста продължителен и всички се надяваме при последната интервенция, която се очаква в средата на януари всичко да бъде наред“, сподели Ангел Петричев на летище София преди отпътуването на отбора за лагера в Турция. Шестте контроли, които шампионите ще изиграят там, ще бъдат предавани в каналите на DIEMA XTRA.

Треньорът на вратарите Здравко Здравков сподели преди отпътуването на тима, относно състоянието на Владо Стоянов: „С Владо Стоянов се чух вчера, предстои му операция. Надявам се до 4-5 месеца да бъде на разположение. Все още е рано да се коментира каквото и да е, защото се усложниха много нещата. Вероятно лятото ще може да се коментира и неговото състояние.“

Владислав Стоянов контузи коляното си по време на безобидно разиграване на тренировка преди международен мач, след което обаче беше изпратен за операция и лечение в румънска клиника.