Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори пред медиите след победата на своя тим над Левски (2:0) в срещата от 29-ия кръг на Първа лига.

"Получи се нервен мач. Ескалира напрежението в края на мача след радостта на Моци. Не са хубави тези неща, когато се провокира публиката по някакъв начин".

"Мисля, че в конкретния случай Моци нямаше за цел да провокира публиката. Той изрази емоцията си, след като вкара гол. Той има право да се радва, всеки има право да се радва, когато вкара. Сега какво - да се прибираме в съблекалнята, като вкараме", заяви Петричев.

"Той не е имал за цел да провокира публиката на Левски. Нямаше обидни жестове. Това беше една радост на щастлив футболист, който вижда, че отборът му печели труден мач", добави той.

"Не искам да се експлоатира темата. Не беше умишлено от негова страна. Той е сериозно момче. По-темпераментен е. Той затова е Моци - най-обичания футболист в България".

"Той е голям боец, като в трудни моменти отборът може да разчита на него. Ние говорихме в съблекалнята с него, той е важен играч. А подобно нещо може да има последствия".

"Математически Левски остава в битката за титлата. Имат два директни мача с ЦСКА, имат мач с нас в Разград и Левски има своите аргументи в битката за титлата. Далеч сме от развръзката. Предстоят мачовете на истината. Апетитът на конкуренцията е изострен".

"Ако ги нямаше тези колебания, първенството щеше да се свършило. Ние направихме сами първенството интересно".