Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе в чудесно настроение, след като „орлите” стигнаха осма титла в Първа лига. Той е категоричен, че сега успехът е много сладък, защото дойде трудно и в последния кръг. 

"Винаги, когато успехът е изстрадан, е по-сладък. Всички сме много щастливи и се радваме. Хубаво щеше да е да спечелим по-рано титлата, за да направим едно тържество за всички хора, които дойдоха на този мач, но те и така са доволни, че сме шампиони. Общо взето, всички са много щастливи и сега ще празнуваме", заяви Петричев пред DIEMA SPORT и посвети титлата на феновете на тима.  

"Не може с една дума да се опише това, което чувствам сега. Ако можех, щях да съм поет. Благодарен съм на момчетата, които въпреки тези колебания, се пребориха за титлата. Благодаря и на хората, които напълниха стадиона и които показаха, че Лудогорец е много любим на много хора. Тази титла я посвещавам на нашите фенове", разкри още изпълнителният директор на клуба и добави, че никога не се е съмнявал в успеха. 

"Не е имало момент, в който съм се съмнявал в титлата. Ако дойде такъв момент, може би ще се замисля за друга работа. Ние сме хора, които се борим докрай и вярваме в успеха", добави Петричев и разкри предстоящите цели. 

"Започва подготовка за Шампионската лига. Следващата стъпка е да подготвим отбор за Европа, защото имаме доста работа. Голямата цел за Лудогорец е да се върне в онзи турнир, от чийто химн настръхваме. Това е голямата цел и ще искаме да играем на ниво. Ако се представяме добре в Европа, титлата ще дойде от само себе си."

"Лудогорец е голяма организация, макар че допускаме разклащане, но сме дорбе смазана машинаСлед много кратка почивка запретваме ръкави и започваме новия сезон с нови сили", сподели още директорът на Лудогорец и коментира бъдещето на наставника Стойчо Стоев. 

"Въпросът дали Стойчо Стоев ще остане начело не е стоял на дневен ред. Това беше жалък опит за пропаганда. Стойчо Стоев има кредит на доверие, доказал е качествата си. Дойде в труден момент, ако не се беше справил, щеше да е лошо за всички. Продължаваме заедно напред като екип и отбор към нашата главна цел", сподели Петричев и обеща на феновете, че ще видят стария Лудогорец . 

"Имаме обяснение за края на този сезон и се надявам да си извадим поуки. Ще видите атакуващ Лудогорец този, който хората заобичаха. Вероятно ще видим и освежен Лудогорец”, завърши изпълнителният директор на клуба.