Помощник-треньорът на Лудогорец Петър Колев изрази задоволството си от категоричната победа с 3:0 над Локомотив Пловдив в мача от 16-ия кръг на Първа лига.

Лудогорец угаси лампите на Локо Пд с класика

“Сами си направихме мача лесен. Играчите се постараха да се вложат максимално. Демонстрираха добра динамика и взаимодействие и смятам, че напълно заслужено се поздравиха с победата”, коментира Колев.

“Не смятам, че загубата от ЦСКА трябваше да ни се отрази негативно. Направихме всичко възможно най-безболезнено да излезем от тази ситуация. Днес футболистите демонстрираха едно добро ниво, бяха в настроение за игра и най-важното е, че демонстрираха добра форма за мача в четвъртък срещу Истанбул Башакшехир”, допълни той.

“Предполагам, че са имали едно на ум за предстоящия двубой с Истанбул Башакшехир, въпреки че указанията бяха, че ни предстои този важен мач с Локомотив Пловдив. Може би сме играли с мисъл за мача в четвъртък, но смятам, че не ни се отрази”, каза още Петър Колев.

Кешеру: Ясно е, че не мога да остана в Лудогорец при тези условия

Колев не пожела да коментира ситуацията с голмайстора в двубоя Клаудиу Кешеру, който беше заменен през втората част на двубоя и не скри недоволството си от този факт.