Преди най-любопитния мач от програмата на 29-ия плейофен кръг на Първа лига между отборите на Левски и Лудогорец, нападателят на „сините“ Станислав Костов и халфът на „зелените“ Адриан Попа споделиха очакванията си за срещата пред NOVA.

Левски е домакин на Лудогорец в неделя, 14 април, от 19:00 часа. Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORТ, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио. Двубоят ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“, вместо на „Георги Аспарухов“, както бе по програма. Причината е належащ ремонт на тревното покритие на терена на „Герена“.

„Не знам как да отговоря, защото преди един месец имаше пак същите въпроси, пак идваше мач с Лудогорец и не успяхме. Не искам да давам прогнози. Ще се подготвим добре и се надявам този път да зарадваме нашите фенове“, казва Костов в специално интервю за NOVA.

Повериха Левски - Лудогорец на Ивайло Стоянов

„Надявам се да сме си научили урока. Надявам се да победим“, каза още водачът в голмайсторската листа на Първа лига (20 попадения).

Междувременно халфът на разградчани Адриан Попа се надява да повтори силната си игра от мача с ЦСКА.

„Това не зависи само от мен. Ще дам всичко от себе си, за да съм на нивото от мача с ЦСКА. Надявам се и отборът да ми помогне, за да съм полезен с качествата си за тима“, каза Попа, който даде и прогноза за голмайсторите на разградчани.

„Надявам се това да са Кешеру и Попа“, каза румънецът.