Административният директор на Етър Вeлико Търново Страцимир Тинчев заяви, че интересът към мача в неделя между "болярите" и Лудогорец е сериозен и това налага касите на стадион "Ивайло" да бъдат отворени по-рано.

Двубоят от последния за редовния сезон 26-и кръг е от 18,15 часа в неделя, 18-и март. Можете да го проследите минута по минута в Gong.bg, в пряко предаване по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, а също и на честотите на Дарик радио.

В Етър вярват, че добрите игри на тима срещу ЦСКА и Левски ще увеличат подкрепата към отбора.

"Първо искам да благодаря на феновете, които ни подкрепяха на мачовете с ЦСКА и Левски, и призовавам не само агитката, но и цялата великотърновска общественост да бъде на мача в неделя. Това ще е от полза на отбора, за момчетата е важно да видят тази подкрепа. И то подкрепа, когато е нужна - в моментите, в които те се нуждаят. Оттук нататък за нас започват сериозните мачове. Без привържениците си не можем, защото футболът не е за нас, той е за феновете.

"Предварителният интерес съм мача е доста голям според предварителната продажба на билетите. Бяхме решили да отворим касите в деня на мача от 16 часа, но поради големия интерес и да няма струпвания, решихме да отворим касите за билети още от 14,30 часа. Призовавам хората да си преместят автомобилите от паркинга още от сутринта в неделя, защото се очакват доста гости, очаква се и публика от Разград. Срещу ЦСКА и Левски показахме, че добре организираме такива мачове пред пълни трибуни, надявам се срещу шампионите, които са най-организираният отбор в България, също да покажем, че можем да се справим. Това зависи от всички нас в града. Интересът към мача е голям", завърши Тинчев.