Административният директор на Верея Стара Загора Николай Демирев не скри задоволството си след спечелената точка срещу шампиона Лудогорец при подновяването на пролетния дял на първенството.

В интересен сблъсък на стадион „Трейс Арена”, напълно обновеният тим на Верея стигна до 0:0, въпреки множеството положения, които имаха разградчани.

„Искам да поздравя момчетата, че изпълниха указанията на треньора и това, което се искаше от тях го направиха. Имаше себераздаване, линиите бяха една до друга, Лудогорец нямаше пространства. Имахме и късмет, разбира се. Предполагам, че от Лудогорец не са подходили така сериозно, както нас”, коментира Демирев.

„Направихме почти нов отбор през зимата. Футболистите изпълняват всичко на 100% на тренировките. Важните мачове за нас са плейофите. Сега искаме да трупаме опит. Има административни пречки, които ще се изчистят до два три кръга и новият ни треньор ще може да говори и да дава интервюта. Той е главният виновник за равенството. Привлякохме и Иван Вутов като човек с много голям опит. Всеки клуб трябва да има един такъв човек”, продължи шефът на Верея.

„И миналата година имахме добри футболисти. Да се надяваме, че тези, които имаме в момента и тези, които ще дойдат ще вдигнат още нивото на Верея. Чакаме да дойдат жълтите карти на две нови момчета. Те са тук при нас и тренират, но нямат картотеки. Става дума за чужденци. Изчакваме да оправим документите, за да можем да ги използваме”, призна още Николай Демирев.