Френетичен финал на първенството предстои в петък, като до последно няма да е ясно кой ще е шампионът. Лудогорец води с една точка пред преследвача ЦСКА и има нужда от задължителна победа над Черно море, за да завоюва осма поредна титла на страната. 

Според бразилския ас на разградчани Сисиньо, ключът към успеха в този мач е пълното спокойствие в отбора му. "Орлите" обаче осъзнават, че няма да им е никак лесно, защото този сезон вече записаха две поражения от този съперник. 

"Тази година спорът е много по-интензивен, защото вторият отбор е само на точка от нас. Но ние се подготвяме добре да направим хубав мач пред нашите фенове. За съжаление обаче дадохме някои "жертви" заради контузии и наказания."

"Знаем, че няма да ни е лесно, но трябва да подходим с максимално спокойствие и концентрация, за да покажем нашата си игра. Отборът ни е много фокусиран и се надяваме да прибавим още една титла в колекцията си", сподели Сисиньо и коментира как се чувства в България. 

"Откакто съм дошъл в България, всички са се отнасяли много добре с мен. Фактът, че имаше много бразилци заедно с мен, много ми помогна. Надявам се сега всички вкупом да помогнем на отбора да спечели титлата", заяви Сисиньо.