Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна как върви възстановяването на стража Владислав Стоянов. Треньорът призна, че Стоянов е под лечение в Испания, но ще се завърне у нас за старта на подготовката на „орлите” за новия сезон. Същевременно наставникът изрази своите очаквания, че вратарят ще се върне към пълен тренировъчен процес до края на годината.

„Владислав Стоянов започва възстановяване, което не знам колко ще продължи на този етап. Хубаво е, че и той почва да се чувства позитивно, тъй като две години извън терените са тежък отрязък от време. Надявам се постепенно да се възстанови и до края на годината да е добре и той. Той ходи в Испания за процедури, но в началото на подготовката ще е при нас. Той си има договор с клуба ни и остава”, призна Стойчо Стоев.

Същевременно треньорът на разградчани коментира и останалите контракти на основните футболисти в предаването на DIEMA SPORT – „Домът на футбола”.

„Всички основни играчи си имат договори и са част от клуба. Има футболисти, които не бих казал, че могат да се коментират и остават в клуба. Просто ще има обновяване на отбора в даден момент”, акцентира още Стоев в предаването.