Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира, че преднината от 5 точки, която имат разградчани на върха в класирането, не го прави спокоен. Специалистът говори преди мача с Черно море от 31-ия плейофен кръг на Първата шестица в Първа лига.

Преди срещата шампионите разполагат със 70 пункта, докато вторият ЦСКА има 65. Левски следва в класирането с 59 точки

„Моряците“ приемат „орлите“ е на 26 април (петък) от 18:15 часа на стадион „Тича“ във Варна и ще може да бъде следен с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио. 

Лудогорец ще пазарува мощно от Холандия

„Би трябвало да сме готови. Всеки мач е тежък в тази шестица. Във всяка една ситуация знаем, че с който и да се противопоставим ни чака тежък мач“, започна Стоев.

Запитан за това, че Черно море минава за един от трудните съперници за разградчани, Стоев обясни: „Може би в резултат на резултатите, получили се в миналото, но всеки противник има стойност, ние трябва да го уважаваме и да се изправяме срещу тях с нагласата, че всеки съперник ще се противопоставя срещу нас и ние трябва да съумеем да извлечем най-доброто като качества“.

„Кешеру тренира нормално. Няма проблеми с контузията, която получи срещу Ботев“.

„По принцип един треньор винаги е доволен, когато даден състезател се представя на ниво. Не бих казал, че е единственият“, сподели Стоев за Якуб Швиерчок.

Швиерчок повдигна реномето си в Лудогорец

„Дали ще има ротации е ще е решение на треньорите“.

В последните два мача срещу Левски и Ботев Пд, Лудогорец отбеляза 5 гола. Запитан влиза ли съставът му в оптимална форма, треньорът отвърна:

„Не бива, и ако изхождаме от два мача, ще се залъжем. Всеки мач си има стойност. За нас е важно да се представим на ниво“.

„По-спокоен не ме прави преднината от 5 точки на върха. Във футбола няма спокойствие. Има още доста мачове. Рано е да сме спокойни. С всеки мач дано сме по-спокойни“, каза специалистът. 

„Първенството още не е решено, излизаме мотивирани срещу Черно море“, коментира Стоев.


*Забележка: Кадрите във видеото са на Лудогорец ТВ