Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели мнението си след нулевото равенство на тима му срещу ЦСКА в Разград. Треньорът на „орлите” довери, че първото полувреме на терена е било „нещо като имитация на Лудогорец”, но втората част нещата са се променили след разговор на висок тон в съблекалната. Стоев довери, че отборът му е имал добри шансове, но късметът не е стигнал.

Същевременно наставникът на шампионите призна, че е оставил Станислав Манолев извън групата, тъй като се е „изляла голяма помия” към него в дните около мачовете с ЦСКА.

„Сериозно впечатление ми направиха ситуациите при нас в края на мача. Второто полувреме стояхме по-добре, създадохме сума ти ситуации. Като не ще да влезе… Първото полувреме беше безобразно. Бяхме имитация на Лудогорец. Втората част се променихме”, стартира Стоев пред DIEMA SPORT.

„Второто полувреме бях нервен, затова съм прегракнал сега. Не бях спокоен в съблекалнята на почивката, отдавна не ми се бе случвало това нещо. Хубаво е, че играчите го осъзнаха. Ако не бяха променили играта си, щяха да ни отбележат гол. Заиграхме различно и трябва да съжаляваме, че не успяхме да отбележим. Дано в някой друг мач, може и срещу ЦСКА, да вкараме головете от днес”, продължи треньорът на Лудогорец.

„Адриан Попа освежи играта ни - факт. Създаде острота и направи пробиви. Когато виждаш, че футболист почва да дърпа отбора, другите също се включват. Даде импулс на всички по терена”, продължи той.

„Разделям мача на двете полувремена. Първата част не искам и да си го спомням. Втората част просто бяхме различни и ми хареса, че имахме бързина в действията си. Разнообразявахме нападението, хващахме ЦСКА неподготвен и създавахме числено преимущество при атаките си. Имахме нужда от късмет и нещата щяха да бъдат още по-добри”.

„Липсата на Сисиньо и Яцек Горалски ни ограничи, тъй като двамата са част от отбора с немалка заслуга в определени мачове за доброто представяне. Нормално е да чувства тяхната липса на терена, но имаме и други състезатели. За съжаление нямаме в офанзивен план варианти, по-скоро притежаваме в дефанзивен. Ресурсите напред ми бяха ограничени”, призна Стоев.

„Станислав Манолев остана извън групата заради мен. Исках да му дам спокойствие, тъй като последните два-три дни не се случиха добри неща спрямо него. Все пак се изля огромна помия към него и исках да му спестя едно участие, притеснително стоене на скамейката. Това нямаше да е добре и го извадих от групата”, акцентира треньорът на разградчани.

„Винаги един треньор е разочарован, когато отборът му непобеди. Днес играехме срещу конкурент и щеше да стане по-голяма разликата. Имаме още осем мача, в които няма да има лесно за нито един отбор. В Топ 6 всеки един се стреми към нещо сериозно. Никой няма да излезе на терена и да се предаде – напротив. Отборите не са лоши и ще се получат интересни мачове, в котио ние трябва да ограничим до минимум загубите на определени точки”, завърши Стойчо Стоев.