Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия ден преди домакинския мач със Септември, с който приключва редовния сезон в първенството на Първа професионална лига.

Двубоят със столичния тим е повторен дебют за специалиста пред публиката в Разград.

Ето какво очаква от срещата със Септември треньорът Стоев, който започна отлично втория си престой в Лудогорец - с победа над Левски с 2:0 в София:

- Г-н Стоев, готов ли е Лудогорец за предстоящия мач със Септември, вашият повторен дебют пред публиката в Разград?
- Нормално е да е готов. Все пак сме в крайната фаза на редовния сезон в първенството. Виждам, че има настроение в отбора, което е много хубаво. И много важно.

- Какво очаквате от двубоя със столичния тим?
- Всеки мач е важен. Това, че играем срещу Септември няма значение. Нищо, че са отбор от втората половина на таблицата. Трите точки са три точки. Без значение от нивото на двубоя и името на противника.

- Ще има ли промени в състава в сравнение с мача срещу Левски?
- Да, определено ще има ротации. Още повече, че аз обичам да използвам цялата група футболисти, която е в рамките на 20 човека. Всеки ще получи своя шанс. Нямам притеснения, че ще сменя един футболист с друг. Те ще са на едно и също ниво.

- Взел ли сте решение кой да замени Козмин Моци, който е наказан заради натрупани жълти картони?
- Да, определено съм взел решение.

- Притеснявате ли се от възможно подценяване на противника след силния мач срещу Левски?
- Винаги когато успееш да победиш Левски или ЦСКА е възможно да има някакво подценяване. Но се работи в тази насока. Няма как да победиш Левски в София и да губиш точки в Разград.

- Предстои пауза в първенството на Първа лига заради мачовете на националния отбор. Какво сте планирал в този период?
- Ще тренираме основно. След мача със Септември ще има кратка почивка. Събираме се във вторник. Ще имаме двуразови тренировки в следващите дни, като в петък ще проведем двустранна игра срещу Лудогорец II. След това ще има пак кратка почивка, а от следващия понеделник започваме подготовка за първия мач от втората фаза в първенството.