Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира поражението на тима с 0:3 от Шахтьор Донецк в престижна контрола от лагера в Австрия.

"Видя се, че изоставаме от Шахтьор, на игра с топката, на бързината, срещу сериозен отбор ще ни е трудно само с един дефанзивен халф и двама офанзивни, в атака създаваме опасности, но в защита изнемогваме. Трябва време за новите футболисти, и физически не са подготвени. Трябва да променим да играем малко по-бързо. След като загубим топката ни е трудно да вземем топката, има неща които трябва да се променят", коментира Стоев.

"Мисля за мачовете с Ференцварош, не игнорираме мача за Суперкупата с Локомотив, но важни са европейските мачове, трябва да работим върху скоростта, изоставаме в това отношение, а друбоят с Ференцварош е след две седмици", добави той.

"Утре ще играят други футболисти, предвид топлото време няма да рискувам здравето на футболистите, които играха днес", каза още наставникът на Лудогорец.

"Не сме се видяли със собствениците, преди мача малко, но нямаше време, те са днес и утре тук, ще обсъдим доста неща", добави в заключение Стоев.