Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев коментира победата над Ахмат в поредната контрола на шампионите в Турция. „Орлите” се наложиха с 4:3, а успехът бе втори за разградчани по време на подготвителния им лагер.

„Беше важно в този мач, срещу сериозен отбор като Ахмат, да покажем добра дисциплина. Понякога се получаваше, понякога не, но все пак сме в подготвителен период. Надявам се, че до началото на първенството, че ще изчистим нещата. Първото полувреме беше по-добро, през второто и към края на мача силите ни намаляха. Все пак треньорите ще кажат най-точно”, коментира Терзиев.

Бранителят взе отношение относно третия гол на Ахмат, който дойде след комична ситуация. След неразбирателство в отбраната на Лудогорец, вратарят Броун се опита да изчисти една топка, но вместо това я прати в тялото на футболист на Ахмат и влезе в мрежата.

„Ситуацията за третия гол на Ахмат дори и за мен е странна, дори не мога да я коментирам. Случват се такива неща. Треньорите трябва да кажат за защитата и защо нямаме суха мрежа. Допускаме голове във всеки мач, надявам се, че ще изчистим тези грешки. Едва ли всички сме готови на 100 процента в този период. Все още има двайсетина дни, ще започнем освежаване, досега бяха много тежки тренировките. С годините натрупах опит, добре е , че треньорът се обръща към мен. Надявам се, че през следващия сезон ще играя в повече мачове. И ние в отбора останахме изненадани от трансфер. Това е между него и клуба, не знаем какво е станало. Имам договор с Лудогорец, не мога да коментирам останалите отбори”, каза още той.