Помощник треньорът на Лудогорец Антони Здравков сподели задоволството си от спечелената осма предна титла. Специалистът е с главна роля за успеха на „орлите” през сезона. Той влезе в щаба на Пауло Аутуори, след това сам пое кормилото на клуба, а сега е отново помощник, но на Стойчо Стоев.

„Едно спадане на напрежението има днес на първо място, тъй като до последно беше много голямо напрежението – дали отборът ще изиграе добре последните си мачове. Радвам се и аз, и треньорският щаб, че си свършихме добре работата и спечелихме титлата. И първите титли, и тази са спечелени в последния кръг, не бих казал изстрадана, просто ние допуснахме грепки, но въпреки всички Лудогорец беше най-добрият в първенството”, сподели Тoни Здравков пред NOVA.

“Винаги, когато съм работил в отбора, думата старши треньор, помощник треньор са излишни. Важното е треньорът да си върши работата и когато всички си свършат работата има резултати.”

„В определени мачове допуснахме много равни резултати и това доведе до по-малката разлика в точките. И миналата година, и тази година целите остават едни и същи. Надявам се новите попълнения да вдигнат нивото, да имаме свежест, да са добри и класни футболисти, защото се видя, че и в Европа изоставаме”, завърши Тони Здравков.