Старши треньорът на Лудогорец Тони Здравков заяви, че Ренан не фигурира в неговите планове за контролите, които българският шампион ще изиграе по време на подготовката си в Турция.

„Оползотворихме много от положенията, които създадохме и вкарахме четири гола. Това е нещото, от което съм най-доволен от днешния двубой“, сподели Здравков.

„В днешния двубой от ситуациите, които създадохме реализирахме четири гола, което е доволно на този етап от подготовката.“

„Грешките винаги са колективни. Когато един отбор допусне гол, това означава, че е допусната колективна грешка.“

„Въобще не мислим футболистите да бъдат свежи за мача. Имаме тежки тренировки. Най-важното е да се подготвим физически. Аз смятам, че тези футболисти имат нужните качества и могат да играят на всяка една позиция“, добави треньорът на Лудогорец. На въпрос за играча на Ботошани Онженда, Тони Здравков заяви: „Нямам идея кой е този футболист. Нямаме интерес към този футболист.“

„Имаме други трансферни цели. Ако ги постигнем, постигнем. Ако не ги постигнем, ще играем с това, което разполагаме в момента. Смятам, че качествата на тези футболисти, които имаме в момента не са никак лоши, напротив“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Ако изпадне футболист, който реално ще вдигне класата на отбора, няма да се откажем.“

„На този етап няма развитие със Серкан Юсеин. Чакаме развитие. Ако се случи, е добре дошъл. Ако не, ще бъде част от отбора от лятото“, допълни той.

„Не бих коментирал конкретно. Имаме 23 полеви футболисти. От неделя Драгош ще се включи на 100% с отбора, така че ще вземе участие в следващите контроли. Смятам, че този състав, с който разполагаме е напълно достатъчен.“

„Ренан има договор с Лудогорец и трябва да си го изпълни. Познавайки Ренан смятам, че изказването не е негово. Това са думи на други хора, които са изказани от негово име. До момента не е изказал подобно мнение и се съмнявам, че може да изкаже нещо подобно. Ренан няма да фигурира в моите планове. До мен не е стигнала информация за конкретни оферти за Ренан“, каза още Тони Здравков.