Атакуващият полузащитник на Лудогорец Вандерсон Фариас беше много щастлив да получи наградата за Играч на мача при 1:0 над Левски в 12-ия кръг на Първа лига. Бразилецът отчете, че „сините” са играли много силно в Разград, а това прави победата още по-сладка.

„Труден мач, дерби. Знаехме, че няма да бъде лесно. Отборът на Левски игра много добре. Нашият отбор показа, че има капацитета да прави добри мачове. Заслужено сме на първо място”, коментира Вандерсон пред DIEMA SPORT.

„Беше много труден мач. Левски беше на първа позиция и дойде тук, за да се опитат да си гарантират първото място. Нашият тим игра отлично от началото до края, поздравления за всички. Сега ще празнуваме, защото заслужихме първото място.”

„2:0 не значи един гарантиран и сигурен мач. Всички видяха, че беше много трудно до самия край. В дерби е така. Щастлив съм от победата.”

„Ние искахме Аутуори да остане заради човека, който е, заради треньора, който е. Кога разбрахме, че си тръгва ли? Когато той говори с нас. Това беше преди седмица някъде.”

„Ние не си избираме противник. Дали е ЦСКА или Левски, ще играем по един и същи начин, защото така винаги ще стигаме до победата”, завърши Вандерсон.