Върджил Мисиджан стана вторият основен футболист на Лудогорец, който в рамките на 24 часа удължи договора си с клуба. След сънародника си Джоди Лукоки, бившият играч на Вилем II подписа до 2020 г.

„Вярвам, че ще помогна на Лудогорец да стане шампион за седми пореден път. Убеден съм, че отново ще играем с най-големите отбори в Шампионската лига“, заяви Мисиджан, който ще бъде на разположение на Димитър Димитров за домакинския мач с Етър в понеделник.

Холандското крило дойде в Лудогорец през 2013 година и бързо се утвърди като основен футболист в състава на шампионите. Мисиджан има основен принос за серия успешни мачове на „орлите“ във вътрешното първенство, Лига Европа и Шампионската лига. Два негови гола срещу Виктория Пилзен пратиха Лудогорец в групите на най-силния турнир през лятото на 2016 г. Мисиджан се разписа и за историческото равенство 2:2 срещу ПСЖ в Шампионската лига миналия декември.

Преди Върджил Мисиджан и Джоди Лукоки други двама основни футболисти на Лудогорец демонстрираха лоялност и подписаха нови договори с клуба. Става въпрос за бразилските бекове Натанаел и Сисиньо.