Наставникът на Лудогорец Антони Здравков остана доволен от видяното от страна на играчите му в последния им мач за 2018 г. Разградчани биха Дунав с 2:0 в Русе, а това беше техният 36-и мач от началото на сезона.

"Аз смятам, че футболистите, въпреки умората, демонстрираха много добра мотивация и това ни даде превес. А като добавим и качествата им, заслужихме победата. Създадохме не едно и две положения, реализирахме две, особено на този тежък терен. А и с хубава игра го постигнахме", сподели Здравков пред DIEMA SPORT и анализира сезона на тима до момента.

"Нямам право да коментирам годината, която изминава, нека говорим от лятото насам. Нещата тръгнаха във възходяща линия, после имаше лек спад, но после пак се възродиха добрите резултати. Но се връща пак добрата игра, което е важно."

"С оглед на това, че Пауло Аутуори започна, а после продължих аз, нормално беше да има едно преболедуване. Приказките осттрани не ни интересуват, гледаме нашата си работа и мисля, че отборът продължава да върви във възходяща линия", заяви още Здравков и коментира какво очаква от подготовката.

"Няма шанс да си поставям оценки, изпращам годината със задоволство, свършихме добра работа. Януари, като се съберем след почивката, ще изглеждаме още по-добре. През пролетта, след като свършим работата в Турция на лагера, ще сме по-добри", сподели още специалистът и говори за зимната селекция на шампионите.

"Тепърва ще уточняваме селекцията, имаме водени разговори, но не разкривам имената, те не са толкова много. Винаги имаме интерес към добри играчи, независимо от чубжина или от България. Определено имаме нужда от подсилване, при всички положения това ще се случи", завърши Антони Здравков.